Het liefdeslab:

praktijk voor

relatietherapie

Het liefdeslab:

praktijk voor

relatietherapie

Het Liefdeslab praktijk voor relatiereparatie

Relatietherapie, relatiereparatie, eenzijdig relaties verbeteren. Of het nu gaat om een liefdesrelatie, een werkrelatie of de relatie met je ouder(s), vriend(in), broer/zus. Soms loop je vast in het contact met die ander of met jezelf.

Wat me is opgevallen in al die jaren dat ik aan het werk ben in mijn praktijk dat het uiteindelijk om het vertrekpunt gaat. Liefde voor jezelf kunnen voelen, durven voelen. Om zo vanuit een vrije geest, een vrij hart de verbinding met jezelf (weer) kunnen aangaan.
Pas dan kun je werkelijk de verbinding aangaan met een ander. Kun je er werkelijk zijn met alles wat er is.
Waar zijn we dat dan kwijtgeraakt? Wat maakt het toch zo ingewikkeld soms, om dát te doen wat we zo graag zouden willen doen. Die relatie met de ander goed, fijn, gepassioneerd te houden? Wat maakt dat we soms besluiten alleen door te gaan, omdat we niet weten hoe het anders zou moeten? Dat we geen uitweg zien, steeds in dezelfde valkuilen stappen? Dat we menen dat het in een volgende relatie vast beter zal gaan. Dat als we van baan veranderen het helemaal anders zal zijn. Precies daar ligt mijn uitdaging! Om dat samen met jou te onderzoeken, te spiegelen, te confronteren. Liefdevol en met humor. Het Liefdeslab praktijk voor relatiereparatie.

Maak nu een afspraak voor een telefonische kennismaking, gratis en vrijblijvend, om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heb je lief!

maak gratis en vrijblijvend kennis

Podcasts